Участници

Д-р Кьоксал Акоглу член на борда на директорите на Гаранти Коза България

Д-р Кьоксал Акоглу Г-н Кьоксал Акоглу е д-р на науките и машинeн инженер. През своя над 30 годишен опит в развитието на многобройни комплекси (със смесено предназначение) и силен фокус върху ритейла, той има водеща роля в развитието, лизинга и управлението на моловете Акмаркез, Аккоза, Акасия и Акбатъ като изпълнит..

повече

Арх. Александър Дау управител, Stephen George International

Арх. Александър Дау Арх. Александър Даун управлява екип от 40 архитекти и графични дизайнери в България от 2009 насам. 

АРХ. РАДОМИР СЕРАФИМОВ УПРАВИТЕЛ, АТЕЛИЕ СЕРАФИМОВ АРХИТЕКТИ

АРХ. РАДОМИР СЕРАФИМОВ Арх. Радомир Танков Серафимов е роден през 1973г. в София. През 1997г. се дипломира с отличие в катедра „Обществени сгради“, в Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия, София.  От 1998г. става равноправен съдружник в „Ателие Серафимов Архитекти” ООД, к..

повече

Арх. Илиан Илиев управител, Планинг

Арх. Илиан Илиев Архитект Илиан Илиев е първият професионален проектант в България, който ръководи проектирането на търговски центрове от анализа на локацията, през идейните разработки до работното проектиране и авторския надзор. Автор е на проекта за първия мол от западен тип в страната - отворилия през 2006 г. ..

повече

Арх. Георги Стоянов управител АДС "Геник архитектс" ЕООД

Арх. Георги Стоянов Роден през 1967 г. Завършил е Художествена гимназия за приложни изкуства в Сливен и УАСГ - София, специалност "Aрхитектура" през 1994 г. с отличен успех, след което проектира обществени, жилищни и промишлени сгради в Пловдив, региона, Черноморието и др. Член на САБ и КАБ. Носител на наг..

повече

Антон Иванов управител, Силико

Антон Иванов Дипломиран инженер ХТМУ София “Технология на Силикатите“, с 19 г. опит в областта на силиконовите продукти за индустрията и строителството. Първият, който въведе през 2010 г. понятието „Топъл край“ композитни дистанционери за производство на стъклопакети (алтернат..

повече

Павел Мариников директор Бизнес развитие, Веолия Енерджи Сълюшънс България

Павел Мариников Г-н Мариников е специалист Бизнес развитие с дългогодишен опит в областта на Ергетиката и Промишлеността в България, участвал в разработването и реализрането на различни проекти за ВЕИ, ТЕЦ, АЕЦ, петролно-химическата и миннообогатителната индустрия. Директор "Иновации и Пазари" на Веоли..

повече

Радослава Радева мениджър направление сгради, Шнайдер електрик България

Радослава Радева

Инж. Юлий Армянов управител “ТАНГРА - АВ“ ООД

Инж. Юлий Армянов инж. Юлий Армянов завършва Технически университет в гр. София през 1978г. (специалност „Промишлена топлотехника”) и започва веднага работа в „Испроект”, проектантската организация на Министерството на съобщенията.  През 1983 г. постъпва в „Нови енергийни източни..

повече

Христо Николов отговорен редактор "Недвижими имоти и инвестиции", Градът Медиа Груп

Христо Николов

Арх. Цветан Петров управител, Иво Петров Архитекти

Арх. Цветан Петров Архитект Цветан Петров се дипломира в архитектурния факултет на УАСГ през 2007 г. Специализира в L’ecole National Superieure d’architecture de Bretagne в Рен, Франция. В самостоятелната си проектантска практика работи по обществени и жилищни сгради, логистични центрове, административн..

повече

Арх. Чавдар Георгиев водещ проектант, Георгиев Дизайн Студио

Арх. Чавдар Георгиев Арх. Чавдар Георгиев завършва Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия през 2004г. Специализира архитектура в Технологичен институт по архитектура и строителство в Атина, Гърция. От 2008 до 2015г. арх. Георгиев е изпълнителен директор на „ГБС Инженеринг“ ЕАД, където у..

повече

Арх. Павел Иванов съдружник, Арт Ню Вижън

Арх. Павел Иванов “Арт Ню Вижън” ООД е основана през юни 2005 г. с основен предмет на дейност - проектиране, архитектура, интериорен, екстериорен и приложен архитектурен дизайн и съдружници арх. Габриела Джамбазова - управител и арх. Павел Иванов. И двамата са завършили през 2002 г. Университета по Арх..

повече

Арх. Светослава Коларова Албена Дизайн

Арх. Светослава Коларова

АРХ. АЛЕКСАНДЪР БОЯДЖИЕВ ЕКСПЕРТ РАЗВИТИЕ ДИЗАЙНЕРСКА ПРОГРАМА, ИДЕАЛ СТАНДАРТ-ВИДИМА АД

АРХ. АЛЕКСАНДЪР БОЯДЖИЕВ

Инж. Антоанета Котева Мениджър ключови клиенти, Siemens България, направление Сградни технологии

Инж. Антоанета Котева Инж. Антоанета Котева e мениджър Ключови клиенти в направление Сградни технологии на Siemens България. Тя завършила Университета по архитектура, строителство и геодезия, специалност Строителство на сгради и съоръжения. Преди да се присъедини към екипа на Siemens, г-жа Котева е работила за водещи ..

повече

Велин Лечев Мениджър бизнес развитие, Новател – Calirom

Велин Лечев Мениджър продажби и бизнес развитие за България на партньора на Новател – Calirom. Пионер и лидер в Хоспиталити сферата в Румъния, Calirom продължава експанзията в България с цялостното си решение – Senso...

повече

Николай Тодоров отговорен редактор, "Сгради и архитектура", Градът Медиа Груп

Николай Тодоров

АРХ. НИКОЛАЙ ТРАЙКОВ МЕНИДЖЪР ПРОЕКТИ ВЪВ ФОНДАЦИЯ "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ"

АРХ. НИКОЛАЙ ТРАЙКОВ Николай Трайков е архитект и проект мениджър с повече от 10 години опит в проекти с фокус върху обществени сгради, музеи, сгради за образование, изкуства, културно-историческо наследство и градска среда. Неговият професионален опит включва изготвянето на концепции, задания, бюджети, проекти, търг..

повече

Арх. Атанас Панов управител, ЛП Консулт

Арх. Атанас Панов Арх. Атанас Панов е роден в София през 1956 г. Завършва Висшия институт за архитектура и строителство в София през 1981 г. През същата година започва работа в архитектурно студио Софпроект, с ръководител арх. Лозан Лозанов и арх. Богдан Томалевски. Работи и в архитектурно бюро към Комитета на к..

повече

Арх. Димчо Тилев управител, Тилев Архитекти

Арх. Димчо Тилев

арх. Александър Минчев A.M. Project

арх. Александър Минчев Арх. Александър Минчев завършва ТУ- Дрезден, Германия -  специалност архитектура през 2005 г. Практикант в архитектурно бюро Zimmermann Dresden 2004 и съвместна работа с  Проф. Андреас Винклер, гр.Карлсруе в областта на санирането на многофамилни жилищни сгради- архитектурни паметници в..

повече

Арх. Калин Диков управител, Елит Студио

Арх. Калин Диков

Арх. Даниела Иванова-Узунова ръководител развойна дейност, Кнауф България

Арх. Даниела Иванова-Узунова Арх. Даниела Иванова-Узунова е Ръководител Техника на приложение и Развойна дейност в Кнауф България ЕООД. Родена е в Троян, завършила е Езикова гимназия „Екзарх Йосиф“ в Ловеч и УАСГ, специалност „Архитектура“. От 2002 година до сега работи в Кнауф България и от 2..

повече

Арх. Христо Генчев създател на kojto.com

Арх. Христо Генчев Арх. Христо Генчев е създател на kojto.com - софтуерен продукт за управление на целия бизнес в облачна услуга.

Арх. Марина Кунави управляващ партньор в Аrchitects for Urbanity, Rotterdam

Арх. Марина Кунави Marina завършва архитектурното си образование в университета в  гр. Патрас, Гърция, магистратура в университета в гр. Делфт, Холандия. Работи в известните архитектурни студия Mecanoo и Loop Landscape & Architecture Design Съвместно с останалите партньори в Arc..

повече

Арх. Ирген Саляни управляващ партньор в Аrchitects for Urbanity, Rotterdam

Арх. Ирген Саляни Ирген се дипломира в  университета на  Солун 2014 г. и специализира в университет UNIRC, Италия (2010-2011). В последващите години работи към утвърдените холандски архитектурни офиси ОМА, Mecanoo, Shift...

повече

Арх. Ивайло Петков управител, ДЕСЕТ Архитекти

Арх. Ивайло Петков Ивайло Петков, завършва УАСГ София, през 1996г. Основател на архитектурно бюро ДЕСЕТ АМ, през 2001г. От 2001г. е докторант в УАСГ архитектурен факултет, катедра Градоустройство, с докторска теза: Урбанистични симулации. От 2004г. е редовен асистент в УАСГ, архитектурен факултет, катедра Общ..

повече

Доц. д-р арх. Валери Иванов управител, АТЕК-ВД

Доц. д-р арх. Валери Иванов Доц. д-р. арх. Валери Иванов е управител на Проектантско студио „АТЕК-ВД“ ЕООД, сформирано през 1991 г. Творческият колектив работи в областта на устройственото планиране, жилищните и обществени сгради, както и на производствените комплекси. Участвал е с успех в национални и междунаро..

повече

АРХ. КАЛОЯН КОЛЕВ водещ проектант, АТЕК-ВД

АРХ. КАЛОЯН КОЛЕВ

Aрх.Галина Шепелева АТЕК-ВД

Aрх.Галина Шепелева

ЙОРДАН ГЕОРГИЕВ МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ – GARITAGE INVESTMENT MANAGEMENT

ЙОРДАН ГЕОРГИЕВ Йордан Георгиев e Мениджър Продажби в Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. Компанията специализира и има опит в управлението на инвестиционни проекти в секторите: недвижими имоти, селско стопанство/производството на хранителни продукти и образование. В портфолиото на компанията се включват проект..

повече

Със съдействието на:

Research & database платформа:

Партньори: